Werkwijze

Wat kan je verwachten als jij De Kinderkamer Architect inschakelt? Ik licht het hier graag toe.

  • Oriënterend gesprek

Elk kind is uniek en ik ben benieuwd naar jullie en jullie wensen en ideeën. De Kinderkamer Architect is niet doorsnee en enigszins eigenwijs. Ik geloof in maatwerk en niet in passe partout oplossingen. Ik bespreek ideeën en zet jullie aan tot nadenken over mogelijkheden. Er is zoveel mogelijk en dat is de meerwaarde die de Kinderkamer Architect jou biedt.

  • Start

Als je mij het vertrouwen geeft om aan de slag te gaan om de droomkamer van jullie kind te realiseren volgt de belangrijkste fase volgens mij: input van jullie kind.

Samen met het kind ga ik op zoek naar de ideale kinderkamer. Het kind staat centraal. Het is natuurlijk evident dat alles ook met jullie wordt afgetoetst en toch: mijn focus ligt bij het kind.

  • Concept

Op basis van de inspiratie en wensen en noden maak ik een conceptbord op. Een collage met afbeeldingen en kleuren die duidelijk maken welk concept we kunnen gaan toepassen.

Eén indeling is de andere niet daarom bekijk ik verschillende mogelijkheden en die bespreken we om tot de beste oplossing te komen voor jullie.

  • Ontwerp

Aanzichten, afbeeldingen en 3D model maken duidelijk waar we naartoe willen en brengt stilletjes aan het concept tot leven.

We kiezen definitieve kleuren en materialen om het geheel in te kleden. Decoratie en kleine interieurelementen worden besproken.

  • Realisatie

Voor een optimaal eindresultaat ben ik betrokken bij het hele advies-, ontwerp- en realisatietraject. Ik begeleid jullie graag vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de nazorg na oplevering.

Ik zorg voor de eindstyling en dan is het spannendste moment aangebroken: de ontdekking!

Meer...

Wat is de investering?

Elk project vraagt een ander aanpak en daarbij horende prijs. Hierbij vind je alvast een overzicht voor een standaardprijs van de SUV uitvoering.

Basis uitvoering SUV: 2750 euro

  • Basis beschildering – Wielen uitgevoerd in hout – Stuur in hout

Gepimpte uitvoering: + 749 euro

  • Beschildering met print – Wielen in rubber imitatie – realistisch stuur – gepersonaliseerde nummerplaat.

Premium uitvoering: +1497 euro

  • Gesloten dak – Lichten die werken – Interne verlichting – Ontdekkingsmoment*

All-in uitvoering: op aanvraag

  • Schilder en behangwerk kamer – Tapijt- Kamerverlichting – Thema kasten – Extra kamer decoratie.

Een gemiddeld maatwerk kinderbed Premium zit tussen de 5000-10.000 euro.

* Tijdens het ontdekkingsmoment verrassen we jouw kind (en ook jullie natuurlijk 😉). We voorzien, blinddoeken en een kindvriendelijk “receptiemoment”. Wil jij een fotograaf om het sublieme moment vast te leggen of een video als herinnering ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kan ik mijn kind weerbaar maken
Het mentaal welzijn van onze kinderen verbeteren

Wat anderen zeggen...

5/5
5/5

Mijn missie met deze magische kinderkamers

Al meer dan 15 jaar richt ik interieurs in en ga ik voor de beste oplossing voor mijn klanten. Ik hielp al tientallen gezinnen aan een gezellige thuis.

Toen ik zag dat bij de inrichting van het interieur, vooral de aandacht gaat naar wat ouders belangrijk en mooi vinden, voelde ik dat er iets miste. Een opgroeiend kind heeft nood aan een eigen stekje. Een hippe gezellige kinderkamer.

Een plek waar het zich even kan terugtrekken als het nodig is. Een nest waar het geborgenheid vindt. Een ruimte waar het zijn eigen ding kan doen. Er op los fantaseren en spelen zonder angst om iets stuk te maken. Die plek waar het volop zichzelf kan zijn…

Ik ben er ook van overtuigd dat we de verbeelding en creativiteit van onze kinderen moeten ontwikkelen en versterken. Het zijn de talenten bij uitstek die ze nodig hebben om hun toekomst vorm te geven op elk vlak in hun leven. 

De kinderkamers die ik realiseer zijn erop gericht deze talenten te ontwikkelen zodat elk kind de kans krijgt te groeien in verbeelding en creativiteit.

Mijn focus ligt er vooral op om kinderen die plek te geven die hen op een spontane ongedwongen manier stimuleert om avonturen te beleven. Ze creëren problemen en bedenken oplossingen, soms te gek voor woorden! Deze ideeën zijn de toekomstige oplossingen!