Beeld je eens in... dat jij de toekomst kan veranderen

We hebben allemaal dromen. Toch? Of we hadden ze toen we nog onbezonnen kind konden zijn. We zagen het groot, ik toch 😉…

En ja, ik ben blijven dromen. En ik ben er best fier op. Anders had ik nooit de stappen durven zetten die ik heb gezet. Ik had niet de ervaringen gehad die ik nu heb. En ik had al zeker niet de fun die ik nu heb in mijn job!

Je wil natuurlijk enkel het beste voor jouw kind. Met meer dan 15 jaren ervaring als interieurarchitecte op de teller en een serieuze bagage als visual merchandiser, decorbouw ontwerper, kleuradviseur en interieur styliste durf ik wel te claimen dat ik de expert ben die voor jouw kind het verschil kan maken. 

Zal ik je even meenemen in wat mijn droom voor jou kan betekenen?

Je wordt, voor zover je dat al niet bent natuurlijk, de beste ouder aller aller allertijden. Seriously! Jouw kind zal de droom die je voor hen hebt gerealiseerd nooit vergeten!

Jouw kind krijgt het zelfvertrouwen dat het verdient en groeit uit tot z’n authentieke zelve. Het durft te dromen, te verbeelden en leert creatief te zijn met al z’n talenten. Je geeft jouw kind letterlijk de tools om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

Mijn favoriete quote:

“ Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal”  van Albert Einstein

Vol passie en overgave ga ik aan de slag om dat te realiseren.

Op mijn eigen authentieke manier ga ik aan de slag met de droom van jouw kind. Mijn expertise zorgt over de hele lijn dat ik, samen met jullie, tot “there-is-no-box” oplossingen  om die unieke droomkamer te realiseren. En aangezien we focussen op de toekomst van onze kinderen doen we dit met respect voor Moeder Aarde.

Ik ga tot het uiterste voor die verwondering, die lach van jouw grootste schat, op het moment dat de deur van de kamer open zwaait en de reis begint…

Bekijk hier de video: “De Kinderkamer Architect Q&A”

Ja en wie is Vicky nu eigenlijk?

O ja.

Wel ik ben een dromer. Een creatieve duizendpoot! Dol op prachtige theaterdecors. Ik hou van een stevige wandeling in de wondermooie natuur met onze hond Thiska en geniet van onze katten Spy en Tuurke die zorgeloos spinnen.

Levenslang leren is mijn motto en yep.. het maakt me wel degelijk uit hoe we de wereld vormgeven, hoe we omgaan met elkaar. Het maakt me uit hoe en wat ik bijdraag.

En ook… rebel, nee ik loop niet in het rijtje en neen ik doe niet wat iedereen doet, no way! Ik ben mezelf, een pietje precies met peperkoekenhart.

Mijn droom: de wereld een beetje mooier maken!

Ik start alvast bij een mooiere wereld voor mijn man, mijn zonen, plus zonen en petekindjes en er is zeker nog plaats voor jullie!

Dus aarzel niet langer, zet die droom om in durf, boek nu jouw afspraak en wij realiseren hem samen!

Hoor het van iemand anders...

5/5
5/5