Vraag nu jouw offerte aan

Wil jij het verschil maken voor jouw kind? Van de kinderkamer een speciale plek voor jouw bengel maken? Vraag dan nu jouw vrijblijvende offerte aan. 

Een unieke kinderkamer waar jouw kind zich echt thuis voelt is een investering in z’n toekomst. 

Een realisatie is meer dan het vertalen van een plan. Het is een groeitraject met en voor jouw kind dat continue doorgaat in het brein. 

Bed in de vorm van een luchtballon (©Circu)

Je wil jouw kind verrassen met een leuke kinderkamer maar weet niet waar te beginnen?

Mijn zoon is angstig hoe kan ik helpen

Wat is de beste indeling?

✔ Welke kleuren gebruiken?

Hoe maximaal de ruimte benutten?

en toch een esthetische oplossing als resultaat?

Hoe kom ik tegemoet aan de soms gekke wensen van mijn kind?

Wat anderen zeggen...

5/5
5/5

Laat de inrichting van de kinderkamer niet aan het toeval over!

Het inrichten van de kinderkamer is belangrijker dan je denkt! 

Een doordachte inrichting afgestemd op de noden en wensen van jouw kind zorgt ervoor dat het zich veilig voelt

Een drukke dag op school, ruzie met een vriendje, verdriet… op die momenten heeft jouw kind nood aan een eigen stekje waar het even zichzelf kan zijn. 

Geef jouw kind ook de ruimte om te experimenteren, te groeien, ongestoord en onafhankelijk te spelen en te leren. Al deze ervaringen dragen bij tot een grotere mate van zelfstandigheid

Met een kinderkamer kan je een leefwereld  creëren waarin jouw kind al zijn zintuigen en talenten kan ontwikkelen. Een plek waar hij of zij ten volle zichzelf kan zijn en z’n fantasieën kan beleven. 

Het bouwen van en aan dromen!

Al meer dan 15 jaar richten we interieurs in en gaan we voor de beste oplossing voor onze klanten. We hielpen al tientallen gezinnen aan een gezellige thuis. 

 

Een kinderkamer waar ieder meisje van droomt!

 

We ontdekten dat er vooral veel aandacht is voor wat ouders mooi vinden. De wensen en noden van een kind worden daarbij soms over het hoofd gezien. 

Als kinderkamer architect zijn we net gespecialiseerd in die leefwereld. 

Wij helpen jou de droom van jouw kind te realiseren!

sky-one-plane-bed-circu-magical-furniture-1

Maak jij jouw kind gelukkig?

Hoe maak ik mijn kind gelukkiger in deze tijd

Krijgt jouw kind wat 98% van hen niet krijgen?

De kans om z’n creatief potentieel maximaal te ontwikkelen.

Er zijn al heel wat onderzoeken geweest naar creativiteit. Waarom? Omdat het een talent is dat steeds meer gevraagd wordt. De huidige maatschappelijke ontwikkelingen zullen dit belang alleen maar doen toenemen…

Talent

Ieder kind wordt geboren met creatief vermogen. Tot 98% van de kinderen tussen 4 en 5, zijn een creatief genie volgens een test ontwikkeld voor NASA

Evolutie

Dat creatief vermogen gaat aan een ijzingwekkend tempo verloren. Op 25-jarige leeftijd beschikt nog slechts 2% van hen over dit broodnodig talent.

Nr 1 skill

Vandaag blijkt dat creatief denken de nummer 1 skill is die wordt gevraagd bij rekrutering. Na studie blijkt ook dat dit in de toekomst nog zal toenemen.

Help jouw kind op weg naar een betere toekomst. 

Versterk het creatief vermogen met een kinderkamer op maat van jouw kind en boek nu jouw gratis adviesgesprek!

Een kind heeft nood aan een eigen plek, een stekje dat gemaakt is voor hem of haar. De ruimte om zichzelf te ontplooien. Jouw interieur is wellicht ingericht naar jouw smaak, niks mis mee. En mag jouw kind zijn eigen ruimte inrichten?

Een unieke kinderkamer stimuleert het creatief vermogen en versterkt de linken in de hersenen. Hoe meer ze worden gebruikt, hoe sterker ze worden, een continu proces. 

Kinderen die opgroeien in een creatieve omgeving krijgen meer zelfvertrouwen. Ze hebben vertrouwen dat ze een oplossing vinden bij uitdagingen waardoor ze ook meer uitdagingen aangaan. 

Een magische kinderkamer helpt verbeelding te versterken. Als we iets kunnen voorstellen dan kunnen we ook stap voor stap naar dat doel werken, de verbeelding wordt realiteit. Visualisatie draagt eveneens bij tot probleemoplossend denken.

Jij wil het beste voor jouw kind om het maximaal voor te bereiden om voor zichzelf de toekomst te creëren die het zelf wil.

Je investeert in de beste opleiding voor jouw kind. Je laat jouw kind kennis maken met de leukste hobby’s. Waarom zou je niet investeren in de creatieve ontwikkeling? Je weet ondertussen dat dit een noodzakelijke skill is dus wat houdt jou nog tegen?

Het kost wel wat, is dit nodig? Wat is nodig? Wat betekent die investering als het over jouw kind gaat?