Een uniek geschenk dat nog jaren nazindert?

Een Communie-, Lente– of Groeifeest op komst?  Of zomaar een mooi cadeau voor jouw oogappel uit liefde? Het moment om de kinderkamer opnieuw in te richten.

Waarom kies je niet voor een cadeau dat tot de verbeelding spreekt? Een kinderkamer op maat! Een unieke magische belevenis waarover ze nog jaren spreken. Ze herinneren de leuke momenten vol avontuur en de trieste dagen waar ze troost vonden in hun speciale hoekje. De geborgenheid en dat gevoel uniek te zijn…

Kinderen krijgen graag cadeautjes, wie niet trouwens 😉 en wij zorgen er voor dat het onvergetelijk wordt. 

Aarzel niet langer en vraag jouw info:

En verder

Hoe leg je een lijst aan bij Kids Story?

Stap 1

Je laat ons weten dat jij een mega toffe kinderkamer wil schenken. Wij gaan als de bliksem aan de slag, doen alle technische shizzle en starten met de voorbereiding van het traject.

Stap 2

Van zodra alles is klaargezet krijg jij van ons bericht met een link naar jullie lijst zodat jullie die aan iedereen kunnen doorgeven. Laat mensen weten waarmee ze jouw kind kunnen verrassen.

Stap 3

Telkens er een aankoop gebeurt voor jullie magische kinderkamer brengen we jullie op de hoogte. Zo kan jij mooi de stand bijhouden. Telkens een stap dichter naar de realisatie van de droomkamer.

Stap 4

Als de periode is afgelopen kunnen we starten met het uitvoeren van de kinderkamer. Jouw kind ziet de droom tot leven komen. Maak jullie klaar voor de avonturen en fantastische verhalen.

Stap 5

De kinderkamer is klaar en als kers op de taart nemen we een mooie foto van jouw kind of jullie gezin in de kamer. Die foto kan jij dan gebruiken om ieder persoonlijk te bedanken voor de bijdrage aan de droom.

Stap 6

Geniet van jouw gelukkig kind! Jij en zovele andere hebben ervoor gezorgd dat het welzijn van jouw kind naar een hoger niveau wordt gebracht en dat draagt bij tot ieders geluk.

Wil jij alles weten over die ongelofelijke lijst?

Je hebt nog wat vragen en wil de voorwaarden kennen? Dat zou ik ook willen! Vul het formuliertje in en ontvang volledig vrijblijvend alle info. 

Een voorbeeld lijst zien?

Benieuwd hoe jouw persoonlijke pagina er gaat uitzien in de lijst? Ga snel even kijken hoe andere kinderen hun droom gerealiseerd zagen!

Wat anderen zeggen...

5/5
5/5